0

Е дин от секссимволите на тениса Ашли Харкълроуд продължава да впечатлява и скандализира с перфектното си тяло дори 11 г. след края на кариерата си. Бившата №39 в света изчерви социалните мрежи, в които пусна свои изцяло голи снимки, като на едната се вижда в гръб, а другата е прикрила с ръката си.

38-годишната американка има богат опит с подобни фотоси, защото през август 2008-а стана първата професионална тенисистка, съблякла се за „Плейбой“. По-късно Ашли разказа, че е взела решението, докато се е възстановявала от операция на киста на яйчника през май същата година. За вдъхновение й послужила фотосесията на плувкинята Аманда Биърд. Миналата година пък разкрепостената Харкълроуд се присъедини към платформата за платено съдържание за възрастни Onlyfans, но по-късно профилът й беше изтрит.

Още 19-годишна блондинката се омъжи за колегата си Алекс Богомолов, но през октомври 2006-а двамата се разведоха. Вторият съпруг на Ашли е бившият й треньор Чак Адамс (52), от когото тя има две деца - спортисти. Докато коментира US Open през 2008-а Джон Макенроу съобщава, че Харкълроуд е бременна и през 2009-а тя ражда сина си Чарли, който мечтае за кариера в баскетбола. Дъщеря й Сиси (12) e в топ 3 на тенисистките в Южна Калифорния.

Семейството живее в Малибу, а иначе Харкълроуд е израснала в Джорджия, където дори става Мис Чикамауга. Докато обитава в местния град с един светофар - Флинстоун, Ашли си спечелва прякора Пебълс.