0

Б ившата любовница и снаха на Райън Гигс – Наташа, се ожени повторно. Избраникът й Харун Хедли е пожарникар и баща на три деца, като 41-годишната булка беше в рокля цвят слонова кост.

Двамата се сгодиха през януари в Тайланд, след като година по-рано Хедли напусна съпругата си заради Наташа. Сватбата стана факт 13 години след аферата й с футболната звезда, която разтърси цялата фамилия Гигс. Тогава се оказа, че уелският национал цели 8 г. е кръшкал с жената на брат си Родри, който завинаги се отрече от 13-кратния шампион на Англия, а бесен беше и баща им Дани Уилсън. Стигна се до шумен развод на Райън с жена му Стейси, от която той има дъщеря Либи (на 19 г.) и син футболист Зак (17). При раздялата им през 2017-а той олекна с 40 млн. евро.

От 2021-ва насам 50-годишният Гигс живее с модела на бельо Зара Чарлз (36), от която чака дете. Зара го подкрепи по време на съдебния процес, след като той беше обвинен в нападение над бившата си любовница Кейт Гревил и сестра й Ема по време на пиянски скандал в дома му в Манчестър през ноември 2020 г.

Колкото до Наташа, тя има две деца от Родри Гигс и още две от връзката си с Марк Смит. Тя беше бременна и от Райън, но направи аборт две седмици преди сватбата с Родри в Лас Вегас.