0

Н икол Шерцингер, която имаше 3-годишна връзка с Григор Димитров, а преди това и със седемкратния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън, посрещна празниците на родните си Хаваи.

Поп дивата беше в компанията на своята полусестра Кийла и трите си племеннички.

Точно на Коледа 44-годишната певица се разходи по стръмните участъци на брега и посрещна великолепния изгрев над островите. Тя пожела на своите 5,4 млн. последователи „Честито Рождество“ на местния език.

Кулминацията на празника за сексапилната Никол бе плаването с моторница в Тихия океан, като тя извади невероятен късмет, срещайки по пътя си стадо делфини и кит. Освен това изпълнителката се престраши да плува и сред акули, показвайки колко близо се е доближила в подводно видео. 

От края на 2019-а Шерцингер живее с игралия за Шотландия ръгбист Том Еванс (37), който през лятото й поиска ръката на Миконос. Наскоро той за първи път проговори за чувствата между тях и призна: „Тя е толкова приятна и лесна за съжителстване. Ударих джакпота с нея. Никога не съм изпитвал подобна любов към друга. Хората казват, че когато попаднеш на правилния човек, просто го усещаш. Това ми се случи още в първите дни с Никол - беше страхотно и оттогава е само такова“.