0

Г одина след раздялата с футболната звезда Матс Хумелс бившата му съпруга Кати си е направила профил в приложение за запознанства.

„Напълно нова съм в тази работа“, призна 34-годишната тв водеща, която се отвори за нова връзка, след като с Матс официално обявиха края на отношенията си през октомври.

Кати признава, че няма опит в свалките, камо ли в интернет, защото с Хумелс са заедно от 18-годишни. С тази подробност, че Кати навърши 34 през януари, а защитникът на Борусия (Дортмунд) има рожден ден днес. Сватбата им се състоя през 2015-а, а от почти 5 г. са родители на син Лудвиг. Последваха слухове за серия от изневери на Матс, които жена му в крайна сметка не можа да преглътне. Явно обаче тя е намерила сили да запази добрите отношения с бащата на детето си, защото показа на своите 700 000 последователи в Инстаграм кадър, на който тримата са щастливи заедно и надпис „Споделеното родителство не е лесно, но е възможно“.

„Разбира се, че искам нов мъж в живота си, страст и срещи. Когато е писано, ще стане. Забелязала съм, че в социалните мрежи винаги се опитваш да се представиш перфектно. И това не ми харесва. Когато се влюбя, искам да е в човек, а не в илюзия“, уверява Кати, която подчертава, че вече е намерила най-важния мъж в живота си - Лудвиг.

Междувременно тя публикува в Инстаграм своя снимка без сутиен и обясни мотивите си. “Обичам да се чувствам свободна, аз съм Водолей. Може би това е една от причините да не обичам да нося сутиен. Всеки сам трябва да решава. Не мисля, че мъжете се питат дали им се виждат зърната под тениската. Но ние, жените, го правим. Моят отговор остава и винаги е един и същ: със сигурност не искам да съблазнявам мъж чрез сутиена. Просто не ми харесва. Точка!”.