0

Б ившата съпруга на сенегалския нападател Кейта Балде – Симона Гуатиери, разкри подробности за развода им пред „Венити Феър“.

„Заради любовта изоставих кариерата си в шоубизнеса и телевизията. Местих се 7 пъти за 7 години. Зрелищната ни сватба на езерото Комо се състоя на 24 май и докато вървях по пътеката, си помислих: „Сбъдвам мечтата си“. Бях на път да се омъжа за човека, когото обичах, и от когото имах две прекрасни деца. Вярвах, че затварям кръг, но това беше началото на края. В края на юли получих съобщение от мъж, който ми каза, че Кейта е с жена му. Светът ми се срути около мен, но го молех да не уведомява никого. Не исках децата ми страдат и се срамувах, че семейството ми ще разбере. Съпругът ми се извини“.

През януари 2023 г. това се повторя и този път новината веднага става публична, а за ябълка на раздора се смята сексбомбата Уанда Нара, омъжена за Мауро Икарди.

„Не излизах от къщи две седмици. Реших, че дори и да му простя отново, той пак ще ми изневери. Освен това медийната буря беше много болезнена и аз започнах процеса за прекратяване на брака“, разказа италианката, а на въпроса дали й е било трудно да се откаже от луксозния живот, тя отвърна: „Днес съм 40 пъти по-богата, отколкото бях преди да се оженя, но тогава бях щастлива. Почивки на мечтани дестинации, вечери на изключителни места, частни самолети: всичко това е прекрасно, но само ако семейството е обединено. Да гледаме заедно филми на дивана, докато децата спят – това беше луксът, който не исках да загубя, макар че трябва да кажа, че Кейта не позволява да ни липсва нищо“.

На въпроса защо е решила да разкажете своята история, Гуатиери отговори: „Защото вече не искам раздялата ми да бъде табу: не съм тази, която трябва да се срамува, а напротив, изпитвам нужда да разкрия гледната си точка. Поставях съпруга си на първо място: не знам как можа да съсипе всичко това. Не му беше достатъчно? Какво друго искаше? Но ако той е доволен така, значи е правилно, че го оставих да си отиде“.

"Изглежда, че съпругите на публичните личности винаги трябва да мълчат, дори когато са публично унижавани. Но аз никога не бих се отказала от достойнството си. Близките му дори ме посъветваха да мълча за изневярата и да продължа да се възползвам от това, че съм съпруга на футболист“, добави красавицата, а колкото до това какви са отношенията й с 29-годишния играч на Сиваспор, тя призна: „Обичам го и винаги ще го обичам, защото той е баща на децата ми, но съм сигурна, че един ден ще разбере, че съм била права. Бившият ми е човек с добра душа, но е сякаш публичният му образ беше замъглил неговата личност, тази, в която се влюбих".