0

И зкусителката Каролине Лима все пак ще влезе в клуба на футболните съпруги, макар връзката й със защитника на Реал Едер Милитао да се провали.

Русокосата бразилка е казала „Да“ на новия си Лео Перейра, който я утеши след бурния скандал с бразилския национал. Двамата са заедно от края на миналата година, като любовта им излезе наяве по Коледа. 28-годишният Лео също като Милитао е футболист, като него е защитник и играе във Фламенго. Националният отбор на Бразилия обаче е само несбъдната мечта, макар да има по някой и друг мач за селекциите до 17 и 20 години.

Бдителни последователи на Каролине, които в Инстаграм наброяват внушителните 6,4 милиона, забелязаха годежен пръстен. Предложението се случило с изричното разрешение на майката на хубавицата, тъй като Перейра държал да спази обичаите и поискал ръката на сексбомбата от бъдещата си тъща.

Бъдещото семейство има живот, достоен за сапунена опера. За тях говори не само цяла Бразилия, тъй като бившата на Лео Перейра – Таина Кастро, сега топли леглото именно на Милитао, който през лятото на 2022-а изостави Каролина, докато тя беше бременна. Сега двете двойки поддържат отлични отношения в името на децата си – защитникът на Реал има дъщеря от Карол, а бранителят на Фламенго – момиче и момче от Таина.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karoline Lima. (@karolinel)

Каролине пък спретна приказно парти за рождения ден на малката Сесилия, която преди пет дни навърши 2. Момиченцето бе издокарано като малка принцеса в изящна светлосиня рокля от сатен. „2 години от най-голямата любов в живота ми! Всичко има смисъл след теб“, написа гордата мама.

Татко Милитао не присъства на партито, но не пропусна да посвети емоционален пост на щерката си. „Сесилия, животът ми не е същият след онзи 10 юли 2022 г. От първия момент, в който те видях все още толкова малка, знаех, че дори най-големият стадион в света ще изглежда малък в сравнение с любовта, която изпитвам към теб. Нека Бог те благослови и погледне нашето семейство, за да можем заедно да продължим да градим една красива история! Татко много те обича“, написа защитникът на Реал.