0

В ръзката на Тейлър Суифт със звездата по американски футбол Травис Келси съвсем логично се превърна в едно от най-обсъжданите събития.

Слуховете, че двамата въртят любов, бяха официализирани с публичната им поява на мача от НФЛ между Канзас Сити Чийфс и Чикаго Беърс.

Суифт подкрепяше любимия от трибуните, а после си тръгна с него. Това съвсем разпали любопитството на медиите. Светските хроникьори започнаха трескаво да ровят в миналото в опит да разгадаят имат ли бъдеще поп иконата и именитият спортист.

Заради засиления интерес не бе чудно, че репортерите потърсиха за мнение Мая Бенбери.

В миналото тя и Келси имали 8-месечна афера. По нейни думи по време на кратката им любовна история играчът успял да й изневери със спортната журналистка Кайла Никол. Заради горчивия си опит Бенбери си позволи да даде съвет на Тейлър Суифт да си държи очите отворени.

„Тейлър изглежда забавно момиче, затова й желая най-доброто. Но от женска солидарност я съветвам да има едно наум. Само времето ще покаже, но както се казва – веднъж измамник, винаги измамник“, философски обобщи Бенбери пред „Дейли мейл“.

По-подозрителни наблюдатели на живота и кариерата на певицата обаче определиха новия й статут на обвързана като „фалшив романс“. Според тях Суифт иска още повече да привлече вниманието към поредния си проект. Логиката е, че всичко това се случва само месец преди дивата да издаде 1989 - Taylor’s Version, последния от презаписаните им албуми. По същия начин се развили нещата и с едно от предишните й гаджета – певеца Мати Хийли, с когото след издаването на поредния албум се разделила.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Дали в случая с аса на Канзас Сити Травис Келси става въпрос за истинско привличане или всичко е въпрос на добре пресметнат професионален роман ще стане ясно в бъдеще. Със сигурност обаче звезда като Тейлър Суифт не се нуждае от допълнителна реклама, за да бъде оценена работата й.