0

И спанската журналистка Сара Карбонеро, бившата съпруга на легендарния вратар на Реал Мадрид и Испания Икер Касияс, отново е влюбена, съобщават испанските медии. Година след раздялата си с Икер и връзка с Кики Моренте, тя се залюби с музиканта Начо Табоада.
Показателни за увлечението й са снимките с 36-годишния музикант, който е част от най-близкото й обкръжение. 

Както разкри ексклузивно в сряда списание Semana, всичко тръгва случайно. „И двамата отидоха на концерт на обща приятелка. Сара отиде в съблекалнята и там се засичат. Този ден отбеляза преди и след това“, обяснява медията, позовавайки се на източници от обкръжението на двойката. 


Очевидци свидетелстват за искрата помежду им, самата Сара Карбонеро е поискала от приятелката си телефона на музиканта.

Източници, близки до двойката, уверяват, че главните герои на тази история са „много щастливи“, но Начо Табоада вече започва да усеща неудобството от медийния натиск.

Сара, която е наясно с това след повече от десетилетие под прожекторите на медиите, му изпраща „много специални съобщения“.

Начо Табоада е роден в Сарагоса, там той започва да се занимава с музика, като взема уроци по пиано в консерваторията, страст, на която се наслаждава, докато практикува футбол. 

В крайна сметка обаче той развива почти цялата си кариера в Мадрид.