0

Б ившият баскетболист Марко Ярич май най-накрая намери утеха след раздялата със супермодела Адриана Лима.

Сърбинът имаше връзка с бразилката близо седем години, като пет от тях минаха в брак. Сключиха го на Свети Валентин през 2009-а, след като предишното лято се сгодиха. Двамата обявиха официално раздялата си през 2014-а, а разводът приключи през 2016-а. Оттогава не се знаеше почти нищо за личния живот на 43-годишния спортист, който стана световен шампион с националния отбор по баскетбол на Югославия преди 10 години.

Звездата доведе дъщерите си от бразилката Лима - Валентина и Сиeна, от  САЩ в Сърбия. Марко също живее отвъд Окена, където игра 9 години в НБА. Двете момичета - на 12 и 9 г., се наслаждават на времето с татко си. Те отседнаха първо в луксозната му къща в Белград, за която брои 3 милиона евро плюс още 200 000 за обзавеждането й.

След това тримата заминаха на почивка в Черна гора. Именно на плажа на остров Ада Бояна Марко бе заловен с чаровна брюнетка. Издаде се самата тя, като публикува в Инстаграм своя снимка, на която и прегърнала Ярич, а той блажено се е облегнал на рамото й. За нея се знае само, че се казва Селена и има своя маркетинг агенция. Не е ясно обаче дали тя е новата му любов, или е част от приятелска компания.

 

И докато бившият й съпруг и дъщерите се забавляват на Балканите, Адриана се готви за третото си раждане. Тя е бременна от новата си половинка - филмовия продуцент Андре Лемерс. Бебето се очаква в ранната есен, а бразилката поддържа форма с диета и дори бокс. 41-годишната ослепителна красавица повече от година е сгодена за американеца, който е неин връстник. Двамата бързо разбраха, че искат да създадат семейство и през февруари обявиха, че Лима носи неговото дете.