0

М ауро Икарди явно отчаяно се нуждае от женска компания след раздялата с Уанда Нара.

За да запълни липсата, нападателят на Галатасарай стана особено активен почитател в Инстаграм на риалити звездата Кайли Дженър. Това не остана незабелязано от световните медии и клюката за възможна бъдеща афера веднага плъзна.

Дали ухажванията на Икарди са само за да дразни Уанда Нара, или пък е начало на бъдеща  звездна връзка, ще покаже времето. Така или иначе изборът на голмайстора съвсем не е случаен. Едва на 25 години, Кайли Дженър вече е милиардер. Тя натрупа слава от риалити шоу на фамилия Кардашиян заедно със сестрите си Кендъл, Кортни, Ким и Хло, брат си Роб и родителите Крис и Кейтлин. Популярността на Кайли обаче надминава всички от семейството. Със своите 378 последователи в Инстаграм тя е най-следваната жена на планетата. Всъщност пред нея са само двете суперзвезди на световния футбол Кристиано Роналдо с 537 млн. и Лионел Меси с 422. Дженър, която има собствена козметична марка, в миналото имаше връзка с канадския диджей и продуцент Тига. След това заживя с рапъра Травис Скот, с когото имат две деца. Наскоро обаче се разделиха и може би това е окуражило Икарди, разсъждават светските хроникьори.

Дженър не е единствената риалити звезда, около която се усуква Икарди. Аржентинецът поддържа усилена виртуална връзка и със знаменитата Парис Хилтън. „Те се харесват и следват в профилите си. Но Парис следва и Уанда Нара“, съобщи близък до правнучката на Гордън Хилтън, основател на прочутата хотелска верига.

Парис се изявява като модел, актриса и певица. През 2003 г. красавицата бе в епицентъра на мощен скандал, след като в интернет изтече видео с домашното й порно с тогавашния й приятел Рик Саломон.   Раздялата между двамата бе неизбежна и покер звездата смени Хилтън с друг секссимвол от близкото минало -  Памела Андерсън.