0

Б ившият защитник на Манчестър Юнайтед Патрис Евра потвърди, че ще се пробва в бокса следващия месец срещу звездата на социалните мрежи Адам Салех.

40-годишният бивш ляв бек на Франция, който спечели пет титли във Висшата лига и Шампионската лига за осем години в Юнайтед, се оттегли от професионалния футбол през юли 2019 г. Оттогава той се изявява като експерт в Sky Sports, но сега ще насочи вниманието си към боксовия ринг.

„Този двубой ще се проведе на 30 април в The O2 Arena в Лондон“, каза Евра за двубоя в Инстаграм на живо в четвъртък вечер.

„Така че ще имам нужда цялото ми семейство от Обединеното кралство да се изправи и да покаже любовта си, не само от Лондон, но и от цялото Обединено кралство. Имам нужда от вас, момчета, защото това ще бъде наистина лудост“, призова за подкрепа той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrice Evra (@patrice.evra)

Френската звезда е тренирал на боксовия ринг преди и е бил видян да удря лапи малко, след като окачи бутонките си през 2019 г.

Той има зад гърба си 379 мача за Юнайтед, а също е играл и за Уест Хем, Ювентус, Монако и Марсилия, както и спечели 81 мача за страната си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrice Evra (@patrice.evra)

Евра не е единственият футболист, който ще се бие следващия месец, като бившият полузащитник на Тотнъм Джейми О'Хара ще се изправи срещу Крис Бойсън в благотворителен боксов мач на 2 април.