0

Х орациу Молдован със сигурност ще има с какво да запомни 2024 г., при това с хубави чувства.

През януари вратарят на румънския национален тим стигна до трансфер в Атлетико (М). По същото време към стража на Рапид (Букурещ) имаше интерес и от Лудогорец. След няколко месеца Молдован ще участва с Румъния и на европейското първенство. Оказа се, че и в личен план нещата му се развиват по чудесен начин. И няма как да е друго, след като откри любовта в лицето на певицата Аза Габриела.

Вратарят сам реши да официализира връзката си с Аза Габриела, като публикува снимка в профила си с нея. Придружи я със сърчице. Всъщност подозрения, че двамата са заедно, имаше още след трансфера в Атлетико (М). Певицата често бе забелязвана в Мадрид и по-специално на ст. „Уанда Метрополитано“. Засега все още не е успяла да се наслади на изявите на любимия. Молдован е резерва на неизменния титуляр на „дюшекчиите“ Ян Облак. Но все ще дойде и неговият ред да пази.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AZA🌻 (@azagabriela)

Молдован не е първият футболист, с който Аза Габриела има романс. Преди време неин партньор бе халфът на Фарул Драгош Неделку. Той също има мачове за националния отбор в миналото. Самата Габриела Амзару, която е родом от Кълъраш, признава, че от дете обожава футбола.

„Ходих на много футболни мачове. Видях как привържениците на отборите изживяваха всеки момент, сякаш са на терена и подкрепяха отбора си до последната минута. Феновете бяха с отбора си през целия мач независимо от резултата на терена”, каза Аза в интервю за GSP.

След Неделку тя имаше щастлив период с младия милионер бизнесмен Александру Пъдурару, но в крайна сметка двамата се разделиха.