0

С ки легендата Боде Милър и бившата звезда в плажния волейбол Морган Бек още не са кръстили дъщеря си, която се появи на бял свят още на 26 ноември.
„Когато раждаш вкъщи, не се налага да дадеш име веднага”, обясни 44-годишният американец, за когото това е осмо дете. „Трудно е да се спрем на едно име, защото малката всеки ден се променя, а освен това ни озадачи с реакциите си. Не се е усмихнала или не е дала пет на нито едно наше обръщение към нея, въпреки че й го повтаряме по няколко пъти”, обясни двукратният носител на Световната купа.

Семейство Милър било най-голям фен на Лив (съкратено от Оливия), но помолиха последователите си в Инстаграм за още предложения. „Странното е, че това е сред най-популярните имена за годината, а не можеш да кажеш, че досега сме избирали такива за децата си”, добави през смях Боде.


От 34-годишната Морган той има още синове Едуард (7), Ийстън (3) и близнаците Ашър и Аксел на 2 г. През 2018 г. двамата загубиха дъщеря си Емелин, която се удави на годинка и половина в съседски басейн. От предишни връзки олимпийският шампион има 13-годишна щерка Нийсин и син Нейт (8).