0

Ф утболната звезда Кевин Принс Боатенг обяви, че иска 5-6 деца от новата си любима Валентина Фрадеграда.

Тя също като бившата му съпруга Мелиса Сата е италианка и е инфлуенсърка с 3,1 млн. последователи.

Боатенг, който на 6 март ще навърши 35 години, се завърна в първия си клуб Херта в родния град Берлин. След това халфът мина през куп отбори, между които  Тотнъм, Милан, Барселона и Фиорентина, а сега е готов за край на кариерата си. „Може би след този сезон ще се откажа. Не се страхувам, защото имам толкова проекти. Казвам си го, но после влизам в съблекалнята и усещам, че още ми се играе“, призна Кевин в интервю пред „Кориере дела сера“.

 

Той се надява да направи кариера в телевизията, където вече коментира европейското за германската ARD: “Първия ден бях толкова развълнуван, колкото когато говорих пред ООН за расизма във футбола. Вярвам, че ще ме поканят и за световното. Освен това мечтая да водя свое предаване, вече снимам сериал за живота си – затова как израснах без баща, бяхме много братя, напуснах дома на 15 без пукната пара. Обмисляме разказвач зад кадър да е Силвестър Сталоун, с когото се сприятелих. Аз и той в малка сцена от филма“.

Колкото до расизма, Боатенг уверява, че нещата не са се подобрили и досега му се случва, когато се разхожда в Берлин, някои минувачи да пресичат на другия тротоар. „След загуба, винаги получавам ужасни съобщения, на които винаги отговарям, защото несправедливостта не се издържа. По същата причина държа да кажа, че не съм изоставял съпругата си заради друга. Заглавието в този дух дълбоко ме наранява“.

„Никога не съм говорил за развода ни, но сега искам хората да престанат да мисля, че съм предал Мелиса заради Валентина. Никога не бих заразял една жена заради друга. Аз реших да се разделим, защото тогава ритах в Монца и преживявах тежък период психически, исках да открия самия себе си. След 10 години брак и дете, стигаш до един момент, в който щастието липсваше и не можех да продължа напред“, сподели играчът, който има син Мадокс на 8 г. от тв водещата Сата.

В лицето на Валентина (30) открил сродна душа: „Обичам я като себе си. Планираме да останем заедно завинаги и всеки ден вече се събуждам с усмивка“.