0

Н ай-сексапилната жена за годината Пейдж Спиранак призна, че не напуска много дома си, откакто в последните месеци е преследвана от вманиачени почитатели.

Голфърката призна в своя подкаст, че е преживяла наистина страшна ситуация по време на завършилия неотдавна шампионат American Century Championship.
Докато загрявала за последния кръг в Невада, непознат мъж започнал да заплашва американката, след като я обвинил, че го е измамила с 10 000 долара. „Уж дойде да ме помоли за снимка, а после стана ужасно. Оказа се, че този човек е бил излъган от фалшив профил, който някой е създал от мое име, и това много го разстроило. Охраната се опитала да спре достъпа му до мен, но той се появи на дупка две. За щастие на помощ се притече агентът ми“, оплака се Спиранак, а въпросният индивид бил отстранен от игрището край езерото Тахо.

Убийствената блондинка обясни, че това не е първият път, когато се справя с враждебни фенове от мъжки пол. „От известно време се занимавам с тези проблеми със сигурността и последните месеци нещата се влошават заради тези фалшиви профили и измислени срещи в Google Hangouts. И тогава измамените идват и ме намират и са много ядосани, защото са им били откраднати много пари, или си мислят, че сме имали връзка и аз съм се изпарила“, обясни 29-годишната красавица.

Затова Пейдж решила да не информира предварително своите 3,5 милиона последователи в Инстаграм кои събития смята да посещава. Последната й публична изява беше в Маями, където списание „Максим“ направи парти по случай избирането й за №1 в класацията на 100-те най-секси жени в света.

„Бях толкова разтревожена, нервна и уплашена, че стигнах дотам да не информирам никого в социалните мрежи къде се намирам. Сякаш започвам да живея в балон, което досега не ми се е случвало, а нямам ресурсите или средствата, за да се защитавам“, завърши изкусителката.