0

Б огинята на голфа Пейдж Спиранак, която бе обявена за най-сексапилната жена в света за 2022 г. от сп. „Максим“, подпали страстите и в НАСКАР.

Накипрена с каубойска шапка, 31-годишната американка се появи на пистата „Дейтона“ във Флорида. Това беше първото й посещение на състезание по моторни спортове и тя получи ВИП отношение в падока.

Пейдж, която се изявява също като модел и има 4 млн. последователи в Инстаграм, дори влезе в камиона на един от отборите. Край пистата я развеждаше Ноа Грагсън (26), пилот на Стюарт-Хаас Рейсинг, на когото блондинката преподаде бърз урок по миниголф. Състезателят от Лас Вегас имаше възможност да изплакне очи с оскъдния тоалет на Спиранак, която дълго време се изявяваше в Only Fans, преди да създаде собствен сайт със съдържание за възрастни.

През август Пейдж обяви, че се завръща към голфа след 8 г. отсъствие, като се включи в турнира „Криейтър Класик“ в Атланта, Джорджия. Въпреки че се представи посредствено, Спиранак призна, че участието й било „лудо, невероятно изживяване“.