0

В събота Райън Гарсия ще излезе на ринга срещу Девин Хейни в може би най-важния си мач. Битката в Лас Вегас, Невада, е за титлата в суперлека категория в професионалния бокс. Преди сблъсъка с шампиона 25-годишният американец реши да направи друга важна стъпка – да поиска ръката на новата си любима Савана Бонд.

За това, че се е сгодил за Савана, която е известна порнозвезда, Гарсия съобщи с клип в профила си. На него, както си му е редът, пада на коляно и иска ръката на 33-годишната австралийка. Тя, разбира се, приема радушно и двамата запечатват момента със страстна целувка.

„Тя каза да!!! Толкова съм щастлив и мотивиран да вляза в битката сега. Тя е моята бъдеща съпруга и е много щастлива. Приятен ден на всички“, сподели емоциите си Гарсия, известен на ринга и с прякора Светкавицата.

Савана е истинска знаменитост в бранша, като е участвала в над 100 филма за възрастни. Печелила е и награди в различни категории при секссцените.

Гарсия пък е баща на три деца - две дъщери и син. Момченцето се роди през януари и часове след това той обяви развода със съпругата си Андреа Селина. С това си навлече много критики. След раздялата боксьорът започна връзка с модела от платформата за възрастни OnlyFans Микаела Теста. С нея обаче нещата не потръгнаха и той изтри всичките си публикации в Инстаграм, свързани с нея.

Иначе Гарсия произхожда от голямо семейство. Въпреки че е американец по рождение, той често излиза на ринга освен с флага на САЩ и с този на Мексико. Голяма роля за професионалното му развитие изиграва Еди Рейносо, който е тренирал големи звезди като Канело Алварес и Оскар Валдес. От декември 2022 г. започва да се занимава и с жиу-жицу при прочутия майстор Ренер Грасие.