0

Б ившият световен шампион в бокса Амир Хан е готов на всичко, за да се справи с манията си за секс с чужди жени.

Британецът едва не бе изхвърлен от дома, след като наяве излезе поредната му афера, макар и само виртуална. В началото на юли медиите на Острова гръмнаха с новината, че той пращал пикантни съобщение на моделката на булчински рокли Сумайра, умолявал я и за голи снимки. „Защо са ти камъни и скали, след като имаш диамант вкъщи“, попитала го съпругата му Фариал.
Направих грешки, призна 36-годишният Хан в изповед пред „Сън. „Готов съм да започна терапия, за да спра да изпращам съобщения на други жени. В днешно време психичното здраве е важна тема в обществото, проблемите са много и всяка помощ е много важна. От терапиите има ползва, затова и са нещо, върху което човек трябва да помисли“, казва още 36-годишният боксьор. Признавайки, че е обсебен от мисълта за секс с чужди жени, той вече е направил първата крачка към лечението, доволни са хората от обкръжението му.

Хан иска да спре със забежките и заради трите си деца. „Не е хубаво това, което направих. Един ден те ще пораснат, ще прочетат тези неща и ще се разстроят. Не изневерих в действителност, само пратих няколко съобщения. Правя го от скука, просто не мога да се въздържа. Знам колко нараних Фариал, извинявам се искрено и дълбоко“, продължи изповедта си Хан. Той разкрива също така, че докато се занимавал активно с бокс, бил много зает и не пълнел главата си с глупости. „Може би трябва пак да тренирам, имам покана за няколко демонстрации, а и също идея за няколко телевизионни програми“, споделя Амир.

За да поиска прошка за всичко сторено, той заведе любимата си на ваканция на гръцкия остров Миконос. Заминаха само двамата, без децата, за да могат да се насладят един на друг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amir Khan (@amirkingkhan)