0

Е дин от най-забележителните боксьори в последните десетилетия - Серхио Маравия Мартинес, направи шокиращо признание за бурното си минало.

Оказа се, че на младини аржентинският ветеран е имал, макар и за кратко, любовна афера с популярната порнозвезда Лиса Ан.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann)

Славният боец разказа за тези луди години по време на участието си в подкаст на испанския журналист Алекс Фидалго.

„Живеех в Бевърли Хилс, бях гадже на това или онова супер известно момиче, имах няколко коли и... животът ми бе брутален и див. Излизах с порноактриса. Лиса Ан. Бях с нея за малко. Супер известна е. Сега се изчервявам. По онова време беше добре, дори необходимо. Но сега знам, че не е така. Брутално житейско преживяване“, сподели Мартинес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann)

Макар и на 48 години, той продължава да вършее на ринга. Последният му бой бе миналия март, когато в Буенос Айрес се справи с Джон Техеран. Аржентинецът има богата кариера в професионалния бокс и става световен шампион на WBC и WBO в средна категория. Между 2010 и 2014 г. бе смятан за третия най-добър боец след величията Мани Пакиао и Флойд Мейуедър Джуниър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Ann (@thereallisaann)

Лиса Ана също е знаменитост, но в своята професия – филмите за възрастни. Започва като еротична танцьорка, за да покрие разходите си в колеж, където се дипломира за дентален асистент. После се хвърля стремглаво и със страст в порноиндустрията и печели много награди. Името й винаги е в челните места на класациите за най-популярни звезди в бранша. Американката участва и в клипа на Еминем We Made You. След загубата на Португалия на европейското първенство от 2012 г. Лиса Ан написа палаво SMS съобщение на Кристиано Роналдо, за да му вдигне духа. Три години по-късно написа и мемоарна книга, озаглавена „Животът“.