0

С луховете от началото на месеца, че Неймар ще става отново баща, изглежда ще се окажат верни.

Бомбата хвърли бразилският портал Leodias, който обяви името на бъдещата майка - местния модел Аманда Кимбърли.

Когато за първи път се появи новината, че нападателят на Ал Хилал чака нов наследник, негов съветник яростно отрече. Сега обаче близките му са наясно със ситуацията и знаят, че бременността на Кимбърли няма как да остане дълго в тайна. След раждането обаче щяло да има ДНК тест, за да е сигурно бащинството на звездата.

Кимбърли не е случайно име. Красавицата от Сао Пауло е на 22 години и бе свързвана в афери с различни известни личности. Тя придоби известност с участието си в няколко риалити предавания. Именно там хванала окото на Неймар.

Според Correio Braziliense Неймар, а и фамилията запазват добри отношения с Кимбърли след изненадващата бременност. Бруна Бианкарди, която през миналия октомври роди дъщеричка Мави на голмайстора, обаче не прие добре случващото се. След като гръмна новината за това, че звездата пак ще става татко, тя спря да го следва в социалните мрежи.

Всъщност Неймар не се свенеше да изневерява на Бруна, за което дори веднъж се покая публично. На нея в крайна сметка й писна от поведението му и наскоро опроверга всякакви надежди, че ще се събере с играча. Тя написа в прав текст, че ги свързва единствено това, че е майка на Мави. Иначе Неймар има и син - Давид Луис, роден преди 12 години от връзката му с Каролина Дантас.

В момента бразилският футболист, който има едва 3 мача за Ал Хилал, след като премина в тима през лятото, се възстановява от контузия.