0

Р однина на Икер Касияс отново влезе в светските новини в Испания.

Изкусителната Алба ще влезе в шоуто „Островът на изкушението“, където ще тества любовта си към своя Робер. В риалити формата ще се включат още четири двойки. Те ще бъдат изправени пред всякакви предизвикателства, за да разберат дали наистина са един за друг.

Алба е братовчедка на Касияс и носи същата фамилия. Тя е на 30 и среща гаджето си, на 33 г., на парти преди година. Три месеца след началото на връзката си двамата заживяват заедно, а сега са решили да докажат, че наистина могат да удържат на изкушенията заради другия.

Красавицата вече има опит с подобен род формати. Преди седем години тя участва в друго шоу - „Жените и мъжете и обратно“, в което си търсеше половинка, но напусна по свое желание с обяснението, че „вътре не може да бъде себе си“. Там тя бе сред най-обсъжданите персонажи заради бунтарския си характер, който постоянно я вкарваше в конфликти.

Оттогава Алба претърпя няколко пластични операции на лицето и по уголемяване на бюста и е напълно преобразена. В Инстаграм тя се радва на 370 000 последователи и представя себе си така: „Мотивация, фитнес, диетично хранене“.

Преди да се хване със сегашното си гадже, испанката ходеше с актьора Хесус Кастро, с когото се раздели през 2021-ва. Тогава лично тя обясни, че не става въпрос за намеса на трети лица. „Любовта от разстояние е трудна и двамата сме много тежки и силни характери“, допълни Алба Касияс. Съвсем не случайно единствено тя от всички участници е представена и с фамилията си, всички останали са само с първо име.