0

Б руклин Бекъм и съпругата му Никола Пелц бяха забелязани по улиците на Палм Бийч в старинен електрически Jaguar XK120 за £500 000 ден след вълшебната им сватба. Смята се, че невероятното возило е подарък на младоженците от татко Дейвид Бекъм, твърди „Сън“.

На невероятното събитие 27-годишната Никола Пелц заслепи всички в булчинската си рокля на Валентино, за която тя летя два пъти до Рим, за да може дизайнерът Пиерпаоло Пичоли да изпипа всеки детайл. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Сватбената церемония на стойност над 3 милиона евро се проведе в събота следобед в имението на родителите на моделката в Палм Бийч. 300 отбрани гости, сред които Серена Уилямс, Ева Лонгория, Мел Си и Гордън Рамзи, станаха свидетели на заветното „Да“, което младите си казаха. Светските хроникьори определят събитието като сватбата на годината, в която се събират две семейства мултимилионери - едно американско и едно британско.

Синът на Дейвид и Виктория Бекъм - 23-годишният амбициозен готвач Бруклин, се венча за 27-годишната си приятелка по еврейска традиция в палатка, поставена в градината на имота на родителите ѝ, оценен на 103 милиона долара, пише „Дейли Мейл“.

Бруклин Бекъм чакаше под булченския балдахин, наречен Хупа, украсен с ефектни цветя, гирлянди и различни растения, намеквайки за палатката на Авраам и Сара, пристигането на булката, облечена в бяла рокля с дълги ръкави. Тя държеше букет от бели цветя.

Бруклин счупи увита със слафетка чаша с петата си, след като той и Никола бяха благословени от равина. Бракът беше запечатан с продължителна целувка от шест секунди.

След церемонията гостите се отправиха към гигантска шатра, където ги нагостиха с коктейл преди сватбения банкет. Церемонията беше скрита от любопитните, които бяха дошли на плажа да я гледат.
Така след две години връзка Бруклин Бекъм се ожени за жената на живота си Никола Пелц. Синът на Дейвид и Виктория подписа предбрачен договора със съпругата си - богата наследница на нюйоркския инвеститор Нелсън Пелц. 


Състоянието на Бекъм е оценено на близо 500 милиона долара, но е по-малко от това на фамилията Пелц, която има 1,6 милиарда долара.