0

Л егендарният вратар Джанлуиджи Буфон очаква четвърто дете, гръмнаха клюкарските издаия в Италия.

Новината тръгна от списание Diva e Donna, което твърди, че годеницата на бившия национал - Илария Д'Амико, е бременна.

50-годишната журналистка е била видяна с подозрителна наедряло коремче. Изданието допълва, че приятели на двойката са потвърдили радостната вест. През 2016 г. красавицата роди син Леополдо Матиа от Буфон. Тя има още едно момче – Пиетро, от предишната си връзка. От своя страна Джиджи е баща на Луис Томас (16), кръстен на камерунския вратар Томас Н’Коно, който е идол на италианеца, и Давид Лий (14) от брака си с Алена Середова. 46-годишният световен шампион от Мондиал 2006 заряза чешката манекенка през 2014-та, когато се хвана с Илария. През януари миналата година Буфон най-накрая се реши да предложи брак на любимата си.

Впоследствие ТВ водещата разкри, че преди това на няколко пъти е отрязала легендата. Причината е, че той не се е бил постарал достатъчно, като е искал ръката й.

„Върнах се у дома, в Парма, и намерих запалена камина, музика, светлини и думите му, изказани, както трябва. След години, в които той питаше по възможно най-малко романтичния начин. Например, на вечеря, неочаквано, той ми подхвърли: „Но как така ние с теб още не сме се оженили? Ще се женим ли?“ Веднъж той ме попита със съобщение чрез Whatsapp от Париж. Но на нашата възраст нещата трябва да се правят, както си му е редът“, сподели тогава Д’Амико.

Двамата планириха да се оженят през юни, но впоследствие отложиха сватбата, след като Буфон бе назначен за водач на италианската делегация на Евро 2024. След провала на „скуадра адзура“ в Германия церемонията вече може да бъде организирана.