0

Л егендарният вратар Джанлуиджи Буфон най-накрая поиска като хората ръката на дългогодишната си партньорка Илария Д'Амико. Тв водещата, заради която футболистът заряза първата си жена Алена Середова, навърши вчера 50 г. „През януари получих съдбоносното предложение: върнах се у дома, в Парма, и намерих запалена камина, музика, светлини и думите му, изказани, както трябва. След години, в които той питаше по възможно най-малко романтичния начин. Например, на вечеря, неочаквано, той ми подхвърли: „“Но как така ние с теб още не сме се оженили? Ще се женим ли?“ Веднъж той ме попита със съобщение чрез Whatsapp от Париж. Но на нашата възраст нещата трябва да се правят, както си му е редът“, заяви Илария.

В интервю пред “Кориере дела сера“ тя захапа Середова, която това лято се омъжи за бизнесмена Алесандро Нази, който е братовчед на шефа на концерна ФИАТ Крайслер Джон Елкан. Чешката манекенка, която бе омъжена за Буфон от 2011 до май 2014 г., го дари със синове Луис (15) и Давид на 13 г. От Нази тя има щерка Вивиан Шарлот (3), но обяви, че не вярва в семействата с деца от различни бракове.

„Не разбирам тези, които не създават разширени семейства: самият живот е разширена общност – каза по този под Д'Амико. - За мен това означаваше да приветствам децата на Джиджи, да ги чувствам част от моя свят, както той го направи със сина ми, преди да имаме собствен. Това не омаловажава другите родители, но топлото приемане е ключът към разширеното семейство“.

Сватбата й с Буфон (45) била насрочена за юни догодина. „Казахме си да го направим спокойно дотогава, но дойде новият ангажимент на Джиджи с националния отбор за европейското в Германия и затова рискуваме да се оженим в баварска бирария“, засмя се Илария, която от предприемача Роко Атизани тя има син Пиетро на 13 г., а на 6 януари 2016 г. роди момче Леополдо и от Буфон.