0

Л егендата на Барселона Серхио Бускетс умили последователите си в Инстаграм с предложение за брак. Половинката му Елена Галера трябваше да чака годежа 11 години, но си заслужаваше.

Бившият испански национал, който миналия сезон премина в Интер Маями, падна на колене пред своето момиче под акомпанимента на цигулари. Допълнителна романтика придаде проливният дъжд, под който Серхио целуна нежно бъдещата си съпруга.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Galera (@elenagalera)

Освен това Бускетс бе поръчал цяла една стена на улицата да бъде изрисувана с вълшебния момент и любовни надписи, включително и с най-важния въпрос: „Ще се омъжиш ли за мен?“. „Разбира се, че „да“, отвърна Елена, която на 5 септември навърши 34 г., а всеки момент очаква третия си син от халфа. Феновете им, а дори някои техни приятели, не можеха да повярват, че една от най-симпатичните двойки още не е вдигнала сватба.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Galera (@elenagalera)

36-годишният Серхио вече се радва на наследниците Енцо и Леви, съответно на 8 и 6 г. Момченцата присъстваха на церемонията по разкриване на пола на бебето през април, когато на терена на стадиона „Чейс“ в Маями избухнаха сини фойерверки.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Galera (@elenagalera)

Семейството се адаптира чудесно към живота във Флорида, след като от 2007-а Бускетс неизменно бе част от Барса. Елена пък работи като медицинска сестра в местна университетска болница, когато се запознава с играча малко след раздялата с предишната му приятелка Ванеса Агилера. Сега Галера е една от най-близките приятелки на жената на Лео Меси – Антонела Рокуцо, която по случай рождения ден я поздрави със следните думи: „Обичам те, красива лудетино!“.