0

Е два скъсал с бившата си, Рубен Диаш вече е в търсене на нова мацка. Защитникът на Манчестър Сити се цели високо и се усуква около актрисата Даниела Мелхиор.

Португалецът имал всички шансове да успее, тъй като красавицата била поласкана от вниманието му и го смятала за добра партия. Пред близките си твърдяла, че той може да си набележи всяка една жена, но се спрял именно на нея. Затова и откликнала на съобщенията му и двамата започнали флирт в мрежата.

Новата изгора на футболиста също като него е от Португалия и наскоро беше обявена за изгряващата звезда на развлекателната индустрия. Името на 27-годишната брюнетка нашумя през 2021-ва, когато проби в Холивуд с роля в „Отряд самоубийци 2“. След това Даниела се снима редом до Вин Дизел в „Бързи и яростни 10“, а също така в „Пазителите на галактиката 3“.

„Никога не съм имала любим актьор или актриса, които да следя или копирам. Като малка гледах предимно португалски филми, защото в родината ми нямаше голяма традиция с дублажа. После, когато можех да чета, вече гледах и филми със субтитри. Харесваха ми документални филми за извънземни“, разкри в интервю наскоро госпожица Мелхиор.

Тя също така се похвали, че си е купила своя собствена къща в Лисабон. „Досега все бях под наем, но реших, че е време за нещо мое си. Излязох от центъра, върнах се от другата страна на моста - там, където съм израснала, близо до плажа“.

Новината за новата тръпка на Диаш идва едва десетина дни след като се раздели с бившата си Арабела. Причината за разлъката между защитника и риалити звездата така и не стана ясна, но е факт, че тя го обяви за най-голямата си грешка. Двамата бяха заедно за кратко. За връзката им, започнала през септември 2023-та, се носеха слухове, които бяха потвърдени точно на Нова година. Тогава те бяха заснети заедно на летището в Манчестър.

32-годишната дама е участник в специалното издание на „Островът на любовта“, след като беше сред най-популярните участници през 2019-а. В шоуто тя ще търси нов мъж, след като чувствата й към Рубен изстинаха.