0

А нглийският национал Джак Грийлиш се наслади на ваканция във Вегас след изтощителните празненства, белязали историческия требъл на Манчестър Сити, и изявите си с „трите лъва“.  

27-годишният Грийлиш се включи като резерва при победата на Англия със 7:0 над Северна Македония в квалификациите за Евро 2024 и след това отпраши за Щатите.

В столицата на забавленията Грийлиш отседна в Resorts World Las Vegas, като между 20 и 26 юни се пренесе в лукса на апартамент, чиято цена достига до 15 000 паунда на вечер.

Хотелът разполага с голямо фоайе, официална трапезария, модерна медийна зала с места за сядане в стил кино и игрална зала, оборудвана с билярд и мокър бар. Апартаментът му с площ от 7000 кв. м пък има тераса с частен басейн, спа център, поддържани градини и гурме кухня на двора.

Хотелът включва и азиатски ресторант FUHU, от който Грийлиш често си поръчаше обслужване по стаите, пише „Сън“.

Хора от обслужващия персонал твърдят, че английският национал се е поглезил с кула от морски дарове, гигантски диви тигрови скариди, кралски раци и асортимент от суши рулца на изпълнителния готвач на FUHU Джъстин Калалухи.

И понеже няма как да си във Вегас и да не се впуснеш в нощния живот, така направи и Джак, като посети известния стрийп на Вегас и се наслади на нощно парти в нощния клуб Zouk, слушайки DJ Tiesto.

Грийлиш присъства и на премиерата на новата кампания на марката Resorts World Las Vegas заедно със звездата от NFL Андре Джеймс и ММА бойците Алямейн Стърлинг, Мераб Двалишвили и JPBuys.

Докато бе във Вегас, партньорката на Джак - Саша Атууд се наслаждаваше на собственото си време на слънце и изглеждаше зашеметяващо, докато разглеждаше Италия.