0

З вездата на балканската музика Светлана Ражнатович долетя от Белград в Мюнхен, за да окаже подкрепа на футболните национали в мача им срещу Словения в четвъртък.

В хотела Цеца бе посрещната от дъщеря си Анастасия, която вече е госпожа Гудел. 26-годишната красавица е омъжена за халфа на Севиля и националния отбор Неманя Гудел. Те са заедно малко повече от две години, а през май 2023-а изживяха голяма трагедия - загубиха бебето, което Анастасия носеше.

Младата дама, която е тръгнала по стъпките на майка си и също се изявява на музикалната сцена, е в Германия още от началото на европейското. Тя беше на трибуните и при загубата 0:1 от Австрия в първия мач.

„Очаквам победа и нищо друго. Победа и само победа – и над Словения, и над Дания. От всички футболисти най-много харесвам зет си, той е на първо място. Имаме фантастичен отбор“, заяви Цеца.

Третият вратар на Сърбия Джордже Петрович пък завинаги ще запомни Евро 2024. Вчера играчът на Челси стана баща за първи път, след като съпругата му Джина го дари с дъщеря. През 2021-а красавицата спечели конкурса „Мис Земя Сърбия“, а в края на януари тази година се венча за Джордже.