0

Е дин баскетболен мач може да вдигне до небесата цената не само на играчите на паркета, а и на някой никому неизвестен от публиката. Именно такъв е случаят с русата дива Катрин Тейлър, която стана особено популярна след срещата между Годлън Стейт Уориърс и Милуоки Бъкс (125:90).

Американката засенчи дори Стеф Къри. Звездата на „воините“ отпразнува пореден кош, имитирайки игра на голф. Жестът му остана почти незабелязан, тъй като бе атакуван отзад от вееща гърди дама, която мнозина взеха за секси голфърката Пейдж Спиранак. „Не, това не съм аз“, побърза да обясни тя. След щателно разследване в социалните мрежи стана ясно, че става въпрос за Катрин.

Самата тя се позабавлява добре със създалата се суматоха. „Подсетете ме следващия път, когато отида на мач в НБА, да облека дрехи, които прикриват всичко“, намигна на последователите си в социалните мрежи блондинката, която работи като компаньонка.

Славата се отрази добре и на нейните доходи, след като самата тя се похвали, че цената й за час е скочила от 900 на 15 000 долара. В интервю за TMZ тя признава още, че интересът към нея се покачил толкова, че сайтът й блокирал и едва смогвала да прегледа и отговори на всички. Сред многото желаещи да се видят с нея имало и звезди от света на спорта. Тя обаче категорично отказа да назове имена.

Катрин показа и отлично чувство за хумор. Тя коментира видео, което се споделя усилено в социалните мрежи. На него мъж, седящ точно пред блондинката, е извърнал поглед към нея, вместо да гледа какво се случва на паркета.

„Вие сте на път да разведете този човек. Жена му вече планира как да вземе децата и кучето и да се изнесе“, гласи шеговитият коментар на компаньонката. Тя коментира също: „Ако сте в добра форма и изглеждате привлекателно, моля избягвайте да сте на едно място със Стеф Къри. В противен случай ще се превърнете в обект на подигравки“.