0

Н ово гадже или забавление за една нощ, питат се феновете на Маркъс Рашфорд.

25-годишният атакуващ играч прекара нощта с група момичета в нощен бар в Маями, където е на почивка от една седмица. Едно от тях – с черна, гъста, дълга и къдрава коса, се прибра с Маркъс в хотела. Кадърът, заснет в 5 часа сутринта, беше публикуван първо от „Сън“, след което бързо обиколи останалите медии на Острова. Дамата на Рашфорд е атрактивна, със здрави крака и къса пола, която почти нищо не прикрива.

По-рано през деня пък английският национал прекарал дълги часове край басейна в петзвездния хотел, в който наел апартамент. Около него постоянно се събирали красиви дами по бикини, които той щедро черпел с коктейли, шампанско и храна.

Футболистът пътува за Америка с компания приятели, сред които е и съотборникът му от Юнайтед Тирел Маласия. Нидерландецът обаче не е забелязан на купона в бара, след който Рашфорд осъмна с жена в леглото.

Въпросът, който вълнува неговите 15,7 милиона последователи в Инстаграм, е дали въпросната мацка е новото му гадже, тъй като заедно с новината за нощта в Маями долетя и друга – той се е разделил с годеницата си Лусия.

Маркъс и вече ученическата му любов се събраха през януари 2022-ра след кратка раздяла, а през май миналата година тя прие предложението му за брак по време на пътуване до Холивуд. „Не се е случило нищо специално, което да доведе до раздялата. Те просто стигнаха до този момент, но си остават приятели“, обяви близък до футболиста.