0

Ф еновете на ЦСКА от групата "Legion Ultras" ще изпратят официалния екип на "червените" и други фен-артикули с клубната марка на младия аржентински привърженик на Бока Хуниорс - Бенхамин Коан, който продаде своя "Плейстейшън", за да пътува до Рио де Жанейро, където наблюдава любимците си във финала на "Копа Либартадорес" срещу Флуминензе (1:2 след продължения) миналата събота.

Семейството на момчето трябваше да се раздели с някои свои вещи, за да финансира отиването до Бразилия, сред които игралната конзола и моторът на баща му.

"С помощта на български и аржентински журналисти, както и членове на най-голямата фен-фракция на Бока, направихме контакт с детето и със семейството му. Бащата каза, че много хора от Аржентина и дори от Бразилия са били трогнати и вече са му пратили "Плейстейшън", така че повече няма нужда. 

Малкият поиска от нас фланелка на отбора с неговото име. Затова от "Легион" ще закупим официалния екип и екипа за гостувания на ЦСКА и други артикули от фен магазина и на групата и ще му ги изпратим. Това го правят и други фен групировки от Европа, а момчето иска да си направи колекция от получените фланелки", съобщиха от "Legion Ultras". 

Източник: БТА