0

С ветовният №3 в тениса Стефанос Циципас си няма официално гадже, но явно е попаднал в полезрение на футболната сексбомба Алиша Леман.

Красивият като Аполон грък с майка рускиня пусна снимка от тренировка в Монте Карло, на която тренира с фланелката с №7 на швейцарката от Астън Вила.

Флирт

Оказа се, че 24-годишната нападателка сама е изпратила екипа на своя връстник. Така тя се отблагодарила на Циципас, който преди месец я зарадва с ракета „Уилсън“ с автограф. Леман показа подаръка на своите 12 милиона последователи в Инстаграм, демонстрирайки тенис уменията си в съблекалнята на Вила. „Готова съм за игра. Благодаря ти, Стефанос“, написа тогава звездата.

За да върне жеста, Циципас се премени с фланелката на Алиша, надявайки се тя да му донесе късмет за сезона на клей. Откакто загуби финала на Australian Open от Новак Джокович, отпадна рано-рано в Ротердам, Индиън Уелс и Маями. Всъщност флиртът между Стефанос и Алиша започна след закачката й с брат му Петрос в социалните мрежи. Под кадър, на който тя се пробва на корта, 22-годишният Петрос предложи: „Да играем смесени двойки“, а Леман отвърна: „Давай“. След това явно и Стефанос се е решил да й прати ракета.

Оборотна

Зад гърба си футболистката има богато любовно минало. От 2021 до 2022 г. тя ходеше с бразилския си колега Дъглас Луис, защитник на Астън Вила. Преди това Леман, която е бисексуална, ходеше със съотборничката си в националния отбор Рамона Бахман. На острова Алиша е ритала също за Уест Хем и Евертън, като с „чуковете“ спечели Купата на Англия през 2019 г.