0

Ф утболистът на Славия Дарко Тасевски и съпругата му – красивата „Мис България“ 2010 Ромина Тасевска вдигат нова къща в покрайнините на София. Ромина, която се изявява като ководещ на Гала в предаването на „На кафе“, изненада последователите си в Инстаграм, като сподели видео от първата копка на бъдещия дом на 5-членното семейство.

От видеото, публикувано от tialoto.bg се вижда, че съпрузите Тасевски ще градят новото си семейно гнездо на красив хълм с живописни планински гледки. В личния си профил в социалната мрежа Ромина даде възможност на почитателите си да видят големия парцел, където ще се намира бъдещият им дом. Тя написа: „New home. New beginning“ (Нов дом. Ново начало). Публикацията ѝ събра много доброжелателни коментари. Вижда се, че около имота няма да има съседи наблизо и че семейството ще се радва на относителна дискретност и необезпокояван личен живот.

Откакто се завърнаха от Тайланд, където 38-годишният Дарко играеше в продължение на няколко години, той, 33-годишната Ромина и трите им деца – дъщерята Дария и синовете Давид и Антонио, обитаваха голям апартамент в луксозен софийски комплекс.