0

В ицепрезидент на сайт за възрастни излезе с оферта към новата любовна двойка в тениса – Паула Бадоса и Стефанос Циципас.

Те могат да заработят 100 000 долара, ако предоставят кадри от интимните си ласки „само и единствено“ за въпросната платформа. Идеята споходила Майк Форт, когато разбрал за провалените планове на испанката и гърка, който бяха заявили участие на смесени двойки на „Уимбълдън“. Контузия на Паула обаче сложи край на мечтата им да се появят един до друг на корта.

„Скъпи Стефанос и Паула, разбрах за неприятната новина. Феновете на тениса по цял свят са разочаровани, че няма да ви видят как заедно удряте топки и пробивате сервиси. За да компенсирате загубените пари, моля, снимайте ексклузивно съдържание зад кулисите“, обърна се г-н Форт към Циципас и Бадоса.

Той разкри и повече подробности от предложението си. Ако приемат, двамата ще бъдат задължени да качват поне по три публикации седмично в продължение на една година.

От участието си на „Уимбълдън“ влюбените прибраха малко над 382 000 долара. Заслугата за основната част от сумата е на петия в света при мъжете Циципас, който достигна до 1/8-финал. Бадоса пък се оттегли във втория кръг заради травма, която я мъчи от няколко месеца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tsitsidosa

Двамата разкриха, че са гаджета по време на „Ролан Гарос“, когато контузената испанка седна в ложата на гръцкия тенисист. Оттогава те не спират да демонстрират колко луди са един по друг и дори създадоха общ профил в Инстаграм, в който се подвизават като Цицидоса. Последната снимка е за тези, които не одобряват поведението им. Те публикуваха обща снимка и написаха: „Критиките ни, но вашите куршуми рикошират“. „Не обръщайте внимание на завистливите хора“, посъветваха ги техни последователи.