0

К онър Макгрегър може да е корав мъж и боец, но все още го тресе голям страх от мама Маргарет.

Ирландецът се опасява как дамата ще приеме дебюта му в киното и по-точно голата сцена при първата поява на неговия герой. „Крайпътна къща“ беше представен на фестивала в Тексас, САЩ, миналата седмица, а премиерата в платформата Amazon Prime Video е на 21 март. “Надявам се, че майка ми няма да има нищо против. Още не съм й казал, нямаше как да го направя“, призна ММА звездата.

Филмът е римейк на едноименната лента с Патрик Суейзи от 1989 г. „Трябваше да се появя гол на улицата и просто да вървя. Направих го. Аз съм свободен дух, а и тялото ми е в добра форма“, обясни в интервю за People Конър. Той разкри и кое го е убедило да заснеме сцената. „Казах си, че щом Арнолд Шварценегер влезе във филмовия бизнес по подобен начин с „Терминатор“, то тогава и аз мога. Почувствах се по-уверен. Но може би ще е шок за хората“.

Боецът обаче е категоричен в едно. Неговите деца няма да стъпят в салона. „Очевидно е, че сега това няма как да се случи. Всъщност никога няма да се случи. И без това съм достатъчно нервен заради мама“, каза ирландецът. Той и любимата му Дий са родители на четири деца - три момчета и едно момиче.

Във филма 35-годишният Макгрегър си партнира с Джейк Джиленхол, на когото е поверена главната роля. Той е бивш професионален боец, сега едва свързващ двата края. Започва работа в бар, където му се налага да води различни сблъсъци. Най-атрактивните са срещу героя на Конър - Кнокс.

Ирландецът, който не се е бил от 2021-ва, признава, че често дните на снимачната площадка продължавали по 18 часа. „Бях изненадан колко е трудно да правиш кино, затова и изпитвам огромно уважение към хората от занаята. Бях обграден от страхотни професионалисти“.