0

В ратарят Лорис Кариус и най-сексапилната спортна журналистка в Италия – Дилета Леота, станаха родители на момиченце.

Любопитното е, че както се и очакваше, водещата в онлайн платформата DAZN роди навръх 32-рия си рожден ден.

Бебето, което бе кръстено Ариа, проплака в болницата Сан Рафаеле в Милано, а щастливият Кариус бе неотлъчно до своята любима, като беше се подготвил и с торта. Леота приветства с трогателна публикация първородното си дете.

„Днес се прераждам с теб. Добре дошла, Ариа. Ти си най-красивият подарък, който можем да получим“, сподели блондинката, като публикува няколко трогателни снимки с бебето и футболиста.

Дилета и Лорис станаха родители по-малко от година след като започнаха да се виждат. Преди това вратарят бе всепризнат плейбой, като постоянно сменяше гаджетата си. От своя страна журналистката имаше дълга връзка с турския актьор Джан Яман. Двамата дори се бяха сгодили, но в крайна сметка се разделиха през 2021 година, като според медиите на Апенините това е станало заради пристъпите на ревност, в които изпадал Яман.

До последните дни на своята бременност красавицата се наслаждаваше на различни екзотични дестинации. За последно тя беше но остров Ортигия, който се намира в непосредствена близост до Сицилия. Кариус пък бе неотлъчно до Дилета. Вратарят има договор с Нюкасъл, но е трети избор за треньора Еди Хауи и по всичко изглежда, че ще напусне. До момента Кариус неуспешно се опитва да си намери нов отбор в Италия, тъй като иска да е близо до двете си любими.