0

З агубата с дузпи в проверката с Шарлът ФК не развали настроението на мениджъра на Челси Томас Тухел и той пусна играчите да се позабавляват.

„Сините“ са в Орландо, Флорида, където тази нощ се изправят в контрола срещу Арсенал. Мачът е последният за тима от турнето в САЩ.

След като се озоваха в Орландо, играчите на Тухел не устояха на изкушението да посетят прочутия увеселителен парк „Уолт Дисни“. След като се повозиха на влакчетата и се възползваха от останалите атракции, Жоржиньо и компания го удариха на снимки. Една от любимите дестинации бе за селфита пред замъка Хогуортс. Измисленото училище интернат за магьосници придоби световна популярност от книгите и филмите за Хари Потър. Не бе подминат и макет на динозавър от „Джурасик парк“, както и известният глобус на филмовото студио „Юнивърсъл“.

 

Челси започна с успех турнето, като победи мексиканския Америка с 2:1. Срещу Шарлът ФК „сините“ завършиха 1:1, но при дузпите съперникът имаше повече късмет. След спаринга с Арсенал „сините“ се прибират в Европа, като следващия петък ще пътуват до Италия за приятелски мач с Удинезе.

На турне в САЩ, макар и с друга цел, е и Саша Атууд, половинка на звездата на Манчестър Сити Джак Грийлиш. Докато любимият и съотборниците му обикалят стадионите в Америка по време на лятната подготовка, красавицата успя да се докосне до магията на киното и посети Холивуд. В опит да си направи снимка, за да се вижда най-добре прочутият надпис, Саша дори успя да падне на един от склоновете, нещо, което бе заснето на видеоклип. Тя самата публикува комичния инцидент в профила си в Инстаграм.