0

С кандалният австралийски тенисист Ник Кириос окончателно си изгради имидж на разбивач на женски сърца.
Последната му приятелка Киара Пасари, с която той беше заедно 18 месеца, го нарече манипулатор и лъжец.

Докато хубавицата го разнася в социалните мрежи, Ник не си губи времето и се хвана с инфлуенсърката Костийн Хаци. Миловидната брюнетка е от Сидни, като засега с Ник държат връзката си в пълна тайна.


През октомври Кириос и Пасари се скараха в хотел в Аделаида, където двамата караха карантината си след завръщане от тенис турнири на Зеления континент. Гаджетата бяха настанени в съседни стаи, като Пасари публикува в Инстаграм снимка на спящия Ник с уточнението: „Голото момиче в леглото с него не съм аз между другото. Надявам се, че това изяснява всичко.“

Според Пасари приятелят й е забърсал стриптийзьорка, след като отишъл с мъжка компания в нощен клуб в Мелбърн. Случката била още от февруари, когато с Ник скъсаха, но после отново се събраха.
В разговор с последователите си сега Киара извади нови мръсни ризи по адрес на бившия №13 в света. „Никога няма да забравя как ме остави да лежа на улицата в Ню Йорк в 4 сутринта. Взе ми телефона и портмонето, след което се качи в колата и отиде на дискотека с една от бившите си. Бях в тотален шок, не знаех какво се случва“, разказа Пасари.

На другата сутрин тя поискала обяснение, но 26-годишният Кириос й казал, че вината е изцяло нейна и тя трябва да спре да се преструва на жертва. „През първите три месеца той ме бомбардира с любов – призна наранената австралийка. - После започна да ме лъже и манипулира, но аз му прощавах. Семейството ми го мрази.“

Тежки думи на раздяла с Ник отправи и руската тенисистка Анна Калинская, с която излизаше до 2020 г.