0

О лимпйската шампионка с ансамбъла в Токио Мадлен Радуканова показа на света новото си гадже Божидар Темелков, съобщава „Телеграф“.

За връзката им се заговори още преди два месеца, но чак сега бившата гимнастичка и джудистът афишираха отношенията си.

Те го направиха на южния италиански бряг. Влюбените обиколиха куп живописни градове в региона Пулия – Бари, Монополи, Арбелобело и Полиняно а маре. 

Освен на невероятните гледки на Адриатическо море, 21-годишната Мадлен и Божидар (23) се насладиха и на прочутата местна пица и сладолед.

Пикантното в случая е, че националът е бивш приятел на Михаела Маевска, която бе помощник-треньор на отбора с Радуканова, спечелил златото в ансамбъла в Токио 2020.

Чувствата между Маевска и Темелков се зародиха преди олимпийските игри в Рио. На тях в ролята си на капитан Мишето грабна бронзов орден с ансамбъла. Зад гърба си тя има и брак с шампиона по бойно самбо Борис Величков, продължил от 2012 до 2014 г.

Маевска беше цели 4 години заедно с 8 г. по-младия от нея Божидар, с когото скъса през 2020-а. По това време приключи и романсът на Мадлен със звездата по таекуондо Калоян Бинев. 

Дъщерята на футболния треньор Милен Радуканов и синът на Слави Бинев бяха заедно около 2 г. Запознаха се покрай бившата съотборничка на Мадлен в ансамбъла – Елена Бинева.