0

Б ившите съотборници в Милан Кака и Филипо Индзаги обявиха в рамките на няколко дни, че отново ще стават бащи.

Пръв щастливата новина съобщи Пипо, и то навръх рождения ден на първото си дете Едоардо.

Малкият му наследник навърши годинка, а на партито в градината на къщата им в Реджо Калабрия 49-годишният Индзаги и партньорката му Анджела Робусти (32) изненадаха гостите си с розов пушек. Така те обявиха, че през 2023-а ще имат дъщеричка. „Очакваме те с толкова любов, Емилия! А си с нас само от пет месеца“, написа в Инстаграм треньорът на Реджина. Русокосата му половинка е финалистка в Мис Италия 2012, модел и организатор на празнични събития, а освен това е завършила архитектура. Пипо започна връзка с нея през 2018-а, като преди това се славеше като един от най-големите плейбои от Серия А.

В петия месец от бременността си е и втората съпруга на Кака – Каролина Диас. Носителят на „Златната топка“ и изящната му половинка вече имат момиченце Естер на 2 г.

Сега те показаха наедрялото коремче на Каролина в общ пост в Инстаграм, а 40-годишният световен шампион, който е дълбоко религиозен католик, сподели: „Слава на Бога семейството ни се увеличава“.

Самата бразилска манекенка също коментира новината в социалните мрежи. „Тайната е разкрита. Казвам ви, че беше много трудно да скрием тази бременност в продължение на пет месеца. Всъщност най-близките хора вече знаеха дори защото доста ми личеше. Решихме този път да го съобщим по-късно заради аборта, който направих по-рано тази година, а и заради лични проблеми“, призна 28-годишната Диас.

От първия си брак с Каролина Селико, за която бе женен от 2005 до 2015 г., Кака има син Лука (14) и дъщеря Изабела (11 г.).