0

Г ранит Джака топи мъката след отпадането на Швейцария от световното първенство на яхта с любимите момичета.

След загубата от Португалия в 1/8-финала халфът замина за Дубай, за да зареди батериите за подновяването на сезона във Висшата лига. Неговият Арсенал е лидер и може да спечели титлата за първи път от 19 години.

Под слънчевите лъчи 30-годишният капитан на швейцарците се наслаждава на ласките на съпругата си Леонита, а най-щастливи от ваканцията с татко и мама са дъщерите Аяна и Леная.

Джака и любимата му жена са заедно от 2015-а, а две години по-късно сключиха и брак. Брюнетката е популярен модел.
Красавицата, също като своя любим, е на 30. Родена е в Албания, а още когато е малко момиче, семейството й се мести в Прищина (Косово). Няколко години по-късно отново тръгват на път, за да се установят в Германия.

„Всичко, от което имам нужда“, написа Леонита под снимка от ваканцията в Дубай, на която щерките – на 3 и 1 години, целуват Гранит.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEONITA XHAKA (@leonita.x)

Джака е роден в Швейцария, а родителите му са етнически албанци от Косово. Той и съотборникът му в Швейцария Джердан Шакири бяха в основата на скандалите в мача срещу Сърбия на световното първенство преди четири години, а също и сега в Катар.

Затова и местните футболни хора са силно притеснени от възможността националите да гостуват на Беларус на неутралния терен в Белград, пише „Курир“. Двата отбора се изправят един срещу друг в европейска квалификация на 25 март. Беларус няма право да играе у дома заради сложната политическа обстановка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LEONITA XHAKA (@leonita.x)