0

Н овак Джокович запълва отлично дните си без тенис.

Световният №1 в тениса оттегли заявката си за турнира от сериите „Мастърс“ в Мадрид, затова и имаше достатъчно време за забавления. Ноле първо посети родния си Белград, а след това обиколи просторите на бивша Югославия. Първо посети Черна гора, откъдето са корените на семейството му. В разположения в Которския залив град Тивад той влезе в ролята на клоун и игра тенис с деца на улицата.

След това той се отправи към Хърватия и по-точно към Дубровник, също на Адриатическото крайбрежие. Там той се наслади на участието на Северина в популярен местен нощен клуб. Певицата, вече на 52, остана приятно изненадана от ВИП госта и никак не се обиди, че той й открадна шоуто. Напротив – специално за Ноле тя изпълни един от най-големите си хитове. Северина стана скандално известна преди 20 години, когато в нета изтече видео, в което тя прави секс.

@dcotic Ono kad dođeš na Severinu, ali Đoković ukrade show! 👻✌🏽 #dubrovnik #severina #djokovic #fyp #foryou #foryoupage #balkantiktok #novakdjokovic #revelin #cultureclubrevelin ♬ original sound - danielacotic