0

Д жорджина Родригес определено знае как да поддържа интереса на своите над 55 млн. последователи в Инстаграм.

Любимата на Кристиано Роналдо регулярно публикува снимки и клипове от задружния, но бляскав живот на семейството си. Споделеното от нея често предизвиква дискусии, а понякога и остри критики. Така бе и сега, когато инфлуенсърката реши да запознае почитателите си с някои детайли от почивката си в Дубай.

На последните снимки, които публикува, Джорджина е облечена в червено и с черна чантичка от много скъпа и популярна марка. Изборът на стилната рокля бе одобрен повсеместно от феновете. На друго фото партньорката на Кристиано акцентира на бижутата на двете си ръце.

Експерти веднага оцениха, че пръстените, гривните, часовникът плюс обеците, които Родригес разхожда по време на ваканцията си, са на стойност около 4,6 млн. евро. Сумата наистина е впечатляваща, но красавицата и майка на пет деца може да си го позволи. Джорджина отдавна не разчита само на милионите на половинката си Кристиано Роналдо. Тя печели огромни суми от реклами на водещи марки. Миналата година за интервю и корица на известно списание роденият в Буенос Айрес модел сключи договор за 100 000 евро.

Луксът, който демонстрира Джорджина, обаче не се хареса на всички.

„Защо показвате всичко това, когато има хора, които нямат какво да ядат?“, „Има само едно нещо, което парите не могат да купят: класа“, „Ноктите са твърде дълги, бижутата прекалено много“, гласяха част от негативните коментари. Някои водещи светски хроникьори също изказаха неодобрение в профилите си в социалните мрежи.

Роналдо, Джорджина и петте им деца успяха да се насладят на хубава ваканция по време на паузата в първенството на Саудитска Арабия. Португалският голмайстор и неговият Ал Насър подновяват сезона на 24 януари с приятелски мач срещу Шанхай Шенхуа в Китай.