0

К ристиано Роналдо, освен с постиженията и неукротимата си спортна амбиция, е известен и с това, че се е опазил без нито една татуировка по тялото си. Най-популярният в света спортист в социалните медии не се е изкушил, защото спазва правилото няколко пъти годишно да става кръводарител.

Неговата любима Джорджина, обаче, наруши това семейно табу, като си направи първа татуировка по време на почивката с приятели в Сардиния. Тя специално доведе там татуист на име Берни от Испания, който изобрази на лявата ръка при сгъвката ангел, държащ луна, най-вероятно в памет на момченцето й, починало при раждането през април, когато проплака и Бела Есмералда.

Докато Берни нанася мастилото върху кожата на испано-аржентинката, на маса с гигантски букет цветя се вижда екрана на таблет с две рисунки на ангел, държащ луна. 

В мрежите това бързо се разтълкува като отдаване на почит, защото винаги, когато тя споменаваше бебето си в социалните мрежи, използваше ангелски емотикони. 

Татуистът имаше двойна работа, тъй като се изкуши и приятелката на Джорджина – Елена Пина, която си татуира сърце със символа на мира на един от пръстите си.