0

П опулярна лондонска фризьорка забавлява Антъни Джошуа, след като нокаутира Франсис Нгану в Рияд, Саудитска Арабия. Сега 34-годишният британец разпуска в Дубай в компанията на знойната Кика Осунде.

Тя беше първата, която дари с прегръдка и целувка Антъни край ринга след 28-ата му победа в профибокса. Тогава се чу как той пита приятелката си: „Как си, Кика? Толкова отдавна не съм те виждал“, а тя му отговаря: „Поздравления! Добре съм“.

На вечерята в ливанския ресторант.

 На вечерята в ливанския ресторант.
Инстаграм

Няколко дни по-късно двамата бяха снимани от папараци как се возят на бъги в пустинята, като 37-годишната красавица беше обвила ръце около гърдите на боксовата звезда. Освен това Кика, която е любителка на добрата кухня и обиколя заведенията със звезди Мишлен, излезе на вечеря с Джошуа и негови приятели в ливанския ресторант Babati Lounge. Източник на „Сън“ коментира: „Те се чувстваха много уютно в компанията един на друг и им беше весело“.

На Острова припомниха, че Ей Джей и Кика са стари дружки, като през 2020-а той призовава феновете си да я последват в социалните мрежи. Благодарение на това и на провокативните си кадри в Инстаграм, Осунде има 274 000 последователи. Тя притежава собствен салон „Good Hair“ в Западен Лондон, както и ресторант в най-големия нигерийски град – Лагос.

Колкото до Джошуа, той се радва на 8-годишен син Джей Джей от бившата си Никол Осбърн, а освен това ходеше с моделите Кара Делевин и Бела Хадид.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @anthonyjoshua

По повод на настоящия му статус, говорителят на двукратния световен шампион в тежка категория заяви: „Антъни има връзка… с професионалния бокс. Няма време за допълнително обвързване, а за съжаление всичко друго са само слухове. След почивката ще се върне във фитнес залата още тази седмица“.

След боя в Рияд Джошуа заяви, че не мисли за трета световна титла и не иска да поставя допълнително напрежение върху себе си, но увери: „Ако Фюри или Усик ме искат, те могат да почукат на вратата ми и ще дам най-доброто от себе си“.