0

Н овината, че италианският национал Рикардо Калафиори е скъсал с убийственото си гадже се оказа фалшива.В Тик Ток се появи изявление от името на Бенедета Боеме, в което тя съобщи за раздяла с 22-годишния бранител на Болоня.

Красавицата, която отпраши с любимия си на Малдивите след европейското, обаче уточни в Инстаграм: „Някой се представя за мен и пише неверни неща. Това е единственият ми социален профил. Никога не съм говорила нищо и никога няма да го направя от такава трибуна. Моля този, който е направил страницата в Тик Ток и се преструва, че съм аз и пише лични и деликатни неща, които след това се съобщават в статии, незабавно да затвори профила, в противен случай ще предприема правни действия". 

Неотдавна лудата па татуировките моделка и Калафиори изписаха едни и същи думи върху ръцете си на японски: "Чувство на любов".

Междувременно стана ясно, че Арсенал и Болоня са постигнали пълно споразумение за Калафиори. Лондончани са се съгласили да платят 40 милиона евро плюс 5 млн. бонуси. В трансфера е включена и клауза, която гарантира допълнителен процент на Болоня от последваща продажба на 188-сантиметровия централен защитник. Последната стъпка е постигането на разбирателство между италианския тим и Базел, тъй като двете страни трябва да си разделят на половина сумата по сделката. Самият играч вече е постигнал договорка с Арсенал за личните си условия, като се очаква той да подпише за 5 г.