0

Ф амилията на Карлос Сайнц явно най-после е преглътнала раздялата с дългогодишната му приятелка Исабел Ернаес.

Пилотът на Ферари и симпатичната журналистка имаха луда любовна история, датираща от 2017 г. Нещата отиваха към сватба, но изненадващо миналото лято двамата скъсаха. Малко след това Сайнц бе засечен на яхта край Корсика с ослепителния модел Ребека Доналдсън.

Разлъката с Исабел изглежда е натъжила семейството на Сайнц, което продължи да я следва в социалните мрежи. Но животът продължава и нещата се променят. Първа се пречупи по-малката сестра на пилота Ана, която последва новата проектоснаха в Инстаграм. Нещата обаче не спряха дотук и Ребека вече има общото одобрение на близките. Доказателството дойде от Седмицата на модата в Мадрид. Докато красивата шотландка дефилираше на подиума, в публиката бяха забелязани познати лица. А именно сестрите на Бланка и Ана, но най-вече мама Рейес Васкес де Кастро. Таткото Карлос Сайнц-старши го нямаше, но дамското присъствие на събитието бе достатъчно показателно, че Ребека вече е приета за своя.

Иначе Карлос и Ребека се забавляват добре преди пилотът да се впусне в поредния си сезон във Формула 1, който ще стартира в Бахрейн на 29 февруари. Наскоро испанският ас и шотландската хубавица предприеха пътуване до Мексико. Там се отдадоха на пазаруване, разходки и изобщо се наслаждаваха на живота. Колкото до Доналдсън, преди Сайнц тя имаше връзка с американската медийна звезда, който ходеше девет години с Кортни Кардашиян.