0

И злезе наяве истинската причина за провалената кариера на Скоти Пипън-младши в ЛА Лейкърс.

Преди седмица от клуба обявиха, че освобождават гарда. Оказа се, че не става въпрос само за спортни качества, а и за лична драма и отмъщение. И по-точно за аферата на майка му Ларса, която е доста похотлива и си пада по по-млади.

Тя беше в брак с бившата звезда от НБА Скоти Пипън до 2016 г. Оттогава не се спира, но вече май се е кротнала. Повече от година е с един мъж. Става въпрос за 16-години по-младия Маркъс Джордън, сина на легендата Майкъл Джордан. Именитият татко не одобрявал връзката на отрока си, който вече мислел за семейство. Затова и решил да нанесе удар по Ларса, а за оръжие използвал Скоти-младши.

„Необходими бяха само две позвънявания. Майкъл Джордан се обади на Меджик Джонсън, а той от своя страна на собственика на Лейкърс“, разкри популярния американски рапър Камрон в подкаста „Това е, което е“. Това е истината зад освобождаването на 22-годишния баскетболист, който игра в две от предсезонните контроли.

Разочарованието далеч не е първото, което младият спортист понася заради Ларса. Преди да се хване с Маркъс, тя имаше връзка с баскетболистите Тристан Томпсън и Малик Близли. Те се засякоха със сина й в Лейкърс и не пропуснали да му подметнат, че са спали с майка му.

Ларса и бившият й съпруг Скоти Пипън имат четири деца – Скоти-младши, Престън, Джъстин и София. Членът на „Залата на славата“ в НБА пък се радва на още две дъщери от други връзки, а най-големият му син Антрон почина на 33 г. през 2021-а.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)