0

Т енис легендата Роджър Федерер и съпругата му Мирка прекараха незабравима седмица в Холивуд. „Обичаме Ла Ла Ленд“, написа 42-годишният швейцарец под кадър по залез слънце от мястото, където бе сниман прочутият музикален филм с Райън Гослинг и Ема Стоун.

На фотографията носителят на 20 титли от Големия шлем изглежда като истинска филмова звезда. В качеството си на рекламно лице на „Ролекс“ той бе поканен и на 96-ите награди Оскар. Там той се позабавлява в компанията на колежката си Ана Иванович, също гост на „Ролекс“, и на мъжа й – бившата футболна звезда Бастиан Швайнщайгер. На афтърпартито двамата спортисти са пушили и пури, свидетелства публикацията на Федерер в Инстаграм. Не по-малко елегантен Роджър се появи на представянето на луксозните слънчеви очила „Оливър Пийпълс“ и в социалните мрежи феновете постановиха, че той е готов за ролята на Джеймс Бонд.

Пред сп. GQ Федерер увери, че тенисът изобщо не му липсва, но всичките му удари са на предишното ниво. Веднъж месечно с жена му наемат корт и тренират край четирите си деца.