0

Ф ранческо Тоти категорично е отрекъл твърденията на бившата фехтовачка Антонела Фиорделизи, че я е свалял в Инстаграм.

24-годишната сексбомба обяви това в италианския „ВИП брадър“ и разбуни духовете около Тоти, който е в тежък развод с тв водещата Илари Блази.

Пред други двама участници в риалитито Фиорделизи сподели, че ако някой ден си намери приятел, би искала да се казва Франческо. На името на легендата на Рома, който правил опити да се свърже с нея.

Известният специалист по връзки с обществеността и близък приятел на Тоти – Алекс Нучетели, реагира бурно на изказването на Антонела: „Тя е жертва на днешното общество и рецидивист в поведението си. Говорих с човек, който я познава отлично, и той ми каза, че винаги е живяла от клюки. Съжалявам я, защото е едно от малкото интересни неща в Къщата и ми се струваше интелигентна. Но пък това, че дебне да научи неприятни факти за другите, не ми се вижда хубаво. Така се държат чакалите и лешоядите”.

Пред портала Biccy Нучетели добави: „Тоти в този момент е уязвим и не заслужава тези подмятания. Познавам го добре от 20 години и никога не би ме излъгал. Когато чух думите на Антонела, си помислих, че това, което каза, може да е вярно, но изобщо не е така. Франческо никога не би ме излъгал, а вчера ми каза: „Але, трябва да ми повярваш, аз дори не знаех за нейното съществуване". Така че ми е неприятно да виждам хора, които не могат да се защитят. Да лъжеш е неучтиво, а дори и да се беше случило, понякога е по-добре да замълчиш”.

Някогашната шпажистка, която прави кариера на модел и инфлуенсър, през 2019-а се похвали с интимен чат с Гонсало Игуаин. Тя разказа как нападателят я карал да му праща снимки на дупето си и го нарече „болен“. По-късно явно забрави за признанието си и обяви: „Никога не съм била с Николо Дзаниоло и Игуаин. Всъщност не съм имала връзка с футболисти. Може би само с един, но не беше някой от тях двамата“.